Gospel på Barbados

Många förknippar Barbados med den stereotypa bilden av en paradisö. Klarblått vatten, kritvita stränder och palmer som ger skugga i den heta solen. Det är en dröm för många att en gång få besöka en ö som denna, och allt fler får faktiskt möjlighet att doppa tårna i det klarblå vattnet. Tack vare de många kryssningsfartyg som kryssar i Karibien går det idag att fynda billiga resor. Ska man besöka Barbados så är maj en perfekt tidpunkt om man även är musikintresserad. Mellan den 20-28 maj arrangeras nämligen en gospel festival på Barbados.

Hitta en billig kryssningsresa i Karibien

fynda en kryssningsresa i Karibien och byt ut några av de mörka och kalla svenska vinterdagarna mot sol och bad. På en kryssningsresa får du möjlighet att uppleva många olika vackra och spännande destinationer, samtidigt som du spenderar tid på ett fartyg som har alla bekvämligheter och typer av underhållning som du kan tänka dig. Efter en kryssningsresa i Karibien kommer du att komma hem väl utvilad med många nya minnen och berättelser. De bästa fynden för en kryssningsresa kan du göra om du är flexibel med avresehamn och kan tänka dig att resa med ett lite mindre och äldre fartyg. Du kan också hålla utkik efter erbjudanden och kampanjer. Tänk på att alltid kontrollera vad som ingår i priset.

Populärt resmål för kryssningar

Barbados är ett populärt stopp bland kryssningsfartyg och den lilla ön som består av runt 300 000 invånare besöks av fler och fler turister varje år. Det tropiska klimatet och möjlighet till sol och bad lockar många. För den äventyrliga finns det en hel del att upptäcka och göra på Barbados. Spela golf på en av de många golfbanor som finns eller åk på en dyktur och upptäck den fantastiska färgsprakande undervattensvärld som finns i havet. Till middag kan du njuta av färsk fisk och en kall rom på någon av de lokala restaurangerna, medan du tittar på solen som går ner i horisonten. Barbados har allt och lite till att erbjuda för den som letar efter det ultimata resmålet.

gazeti